Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is de autorit geschikt?
Het is een puzzelrit voor jong en oud. De opdrachten en activiteiten die aan bod komen, zijn geschikt vanaf circa 3 jaar tot en met 75+

Is de auto avonturenrit alleen bedoeld voor kinderen?
Nee, je kunt de auto avonturen rit ook rijden zonder kinderen. De activiteiten zijn bedoeld voor zowel jong als oud. Tijdens de route komen veel verschillende dingen aan bod, je kan de route ook rijden zonder mee te doen aan de activiteiten.

Hoelang is de route?
De route duurt ongeveer 2,5 uur.

Er staat 2,5 uur voor de auto avonturenrit, kan en/of mag ik er ook langer over doen?
Ja, de tijd die wij voor de rit hebben staan is een schatting. Het is ook mogelijk om tijdens de rit zelf nog activiteiten te gaan doen, zoals bijvoorbeeld een mooie wandelroute die je tijdens de avonturen rit tegenkomt. Er is geen tijd aan verbonden.

Waarom is de auto avonturenrit alleen in de vakantie beschikbaar?
De auto avonturenrit is speciaal ontworpen voor vakanties, zodat het een unieke belevenis blijft. Ook kunnen we de door ons ontworpen borden die langs de route te vinden zijn, niet het hele jaar door laten hangen. Vandaar de beperking tot een aantal weken per jaar.

Zijn er tussen de route door ook sanitaire voorzieningen waarvan gebruik mag worden gemaakt?
Er is een app in de appstore genaamd ‘Toilet Finder´. Als je deze downloadt kun je onderweg zien waar de dichtstbijzijnde sanitaire voorzieningen zijn.

Is het startpunt ook het eindpunt?
Het startpunt van de auto avonturen rit is niet hetzelfde als het eindpunt. Het is dus geen rondrit.

Wat zit er allemaal bij de auto avonturenrit inbegrepen?
Bij de auto avonturenrit zit een digitale routebeschrijving voor op de telefoon. Bij het startpunt ontvang je op vertoon van het referentienummer een broodje voor 4 personen en een tasje met spelletjes attributen. Ook zit er een kleine verrassing in voor de kinderen (deze verrassing kan variëren). Onderweg krijg je ook nog een lekker ijsje en een heerlijke snack. Allemaal voor 4 personen.

Mijn verbinding doet het niet, wat nu?
Het kan zijn dat op sommige delen van de route de verbinding wat slechter is, omdat je midden door de natuur rijdt. Geen paniek, als de verbinding weer goed is, gaat de route gewoon verder waar je gebleven bent.

 Is de prijs per persoon of per auto?
De prijs is per auto. Wil je met meerdere auto’s de auto avonturenrit rijden? Dat kan, iedere auto moet dan apart geboekt worden.

Wij zijn met vijf personen kan dat?
De auto avonturenrit met bijbehorende spelletjes en consumpties is standaard  voor vier personen. Bent u met 1 of 2 kinderen meer dan kunt u bij de deelnemende bedrijven een consumptie bijkopen. Een uitbreiding via deze site is NIET mogelijk. Bent u met ruim meer dan vier personen (en dus naar alle waarschijnlijkheid ook met twee auto’s), boek dan twee keer.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Na het kopen van de avonturenrit krijg je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spam/ongewenste mail terecht komt. Check je spambox!

De code die ik ontvangen heb werkt niet, wat nu?
De code bevat hoofdletters en kleine letters, let daar goed op. Heb je de goede letters gebruikt en de code werkt nog steeds niet? Check dan of je de code in het juiste vak hebt ingevuld: er is een vak voor reserveringsnummer en een vak voor de code.

Waar kan ik de route vinden?
Nadat je de auto avonturenrit hebt besteld, ontvang je een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail vind je een code en een referentienummer (uniek boekingsnummer dat bovenaan de mail staat). Ook staat er in de bevestigingsmail een link, als je hier op klikt, kom je op de site waar je de code en referentienummer moet invoeren. Let er goed op dat je het in de juiste vakjes invult! Eenmaal ingevoerd kun je de route inzien.

Waar kan ik het referentienummer vinden?
Het referentienummer is het reserveringnummer. Deze staat in de bevestigingsmail, die je ontvangt na het boeken van de auto avonturenrit.

Is de auto avonturenrit op vaste tijden?
Ja, je schrijft je in op een tijd. Op deze tijd begint ook je auto avonturenrit en kun je bij het startpunt je spelletjestas ophalen.

Kan ik de antwoorden ook ontvangen?
Als de vakantie waarin de auto avonturenrit wordt georganiseerd voorbij is, ontvang je binnen twee weken alle antwoorden per mail.

Schrijf je hier in voor de Roofriddertocht

INSCHRIJVEN