Hoe werkt het?

De leukste activiteit tijdens de vakantie. Beleef met het hele gezin een groot avontuur. Beantwoord onderweg vragen over de route, doe leuke spelletjes met gebruik van je smartphone en actieve spellen op locatie. Deze puzzelrit is geschikt voor jong en oud.

Maak een fascinerende reis door het bosrijke en natuurlijke landschap van de gemeenten Oldebroek en Elburg. Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bezichtigen en/of willen picknicken, dan is dat zeker mogelijk. Ook krijg je naast de tips in de webapp leuke weetjes over het gebied waar jullie rijden.

  • Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail.
  • Activeer de inloggegevens op de dag waarop de rit plaatsvindt.
  • Heb je de bevestigings-email niet ontvangen, check dan je spambox (als je een Hotmailaccount hebt, komt de mail vaak niet aan. Voeg roofriddertocht.nl toe om dit probleem te ondervangen. Als je er niet uitkomt neem dan contact met ons op.)
  • Je kunt inloggen via de link door middel van je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt.
  • Haal op het tijdstip van je geboekte dag bij het startpunt een avonturentas en broodje op bij de Bakkersmolen van Schuld. Meld je bij de horeca-afdeling. In de tas bevat attributen, die je nodig hebt om de spelletjes te spelen.

Meer weten? Kijk bij veel gestelde vragen.